و خداوند قيمت پايه را آفريد....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس از قطعات هم درج کنی بهتره....
4 قطعه فوق به فروش میرسه
مادر برد اورکلاک شده CPU هم اورکلاک شده هیچ دلیلی هم بر دادن قیمت پایین نسبت به اورکلاک شدن نمیدم.چون فرقی نداره
برای مادر برد FSB تا 605MHZ میتونید روش حساب کنید خودم با این باس وارد ویندوز شدم و تست WPRIME هم گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مادر برد BIOS های EFI هم میتونم روش بریزم و تحویل بدم.
کارت گرافیک: SAPPHIRE 4870 512MB تا 7 2010 گارانتی داره بایوسش عوض شده و یکی از بهترین بایوس ها روش WRITE شده.200 پوینت داخل 3DMARK 06 افزایش داشت با این بایوس(میدونم زیاد هم نیست)
رم ها CORSAIR TWIN 2X 800 C 4DHX]
CPU هم C0 هست.
همه قطعات سالم هستند و هیچ مشکلی ندارن.
پایان
قیمت مغازه دار ندید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سپااااس
|
|
و خداوند قيمت پايه را آفريد....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس از قطعات هم درج کنی بهتره....
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
گرافیک زیر 140 نمیشه
مادر برد زیر 145 نمیشه. نو 180 هست.
cpu رو هم قیمت کف بازار تهران رو نمیدونم ولی از 225 پایینتر نیست
که 195 میفروشم 30 هزار تومان زیر قیمت بازار
رم 12-4-4-4 هست قیمت : 90
عکس از این بهتر دیگه نمیشه بگیری الان دارم با این سیستم پست میدم...
هزینه پست با خریدار هست
چون حوصله دعوا و چونه ندارم اگه کسی همه رو بخره با قیمت های بالا تر cpu cooler هم بهش اشانتیون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داده میشه
OCZ VANQUISHERهست.lap هم شده.
عکس ها:
CPU COOLER:کد:http://www.4shared.com/file/202357814/ae4af838/20012010035.html?
کد:http://www.4shared.com/file/202994297/84d3c7d5/11092009036.html?
آخرین ویرایش توسط be careful در تاریخ 21-01-10 انجام شده است
Maximilian (20-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با این قیمتی که شما دادی واسه فروش 1 سال پیش می شد همه اینارو آکبند از بازار خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی درکل بهت میخوره آدم باهالی باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دروغ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا یک سال و 4 ماه پیش خریدمشون مادر برد 205 گرافیگ 370 cpu 210 حالا گفتم cpuگرون شده ما هم زیاد نیاریم cpu رو پایین خوشحال شدیم یکیش گرون شده بود :دی حالا شما هی بیا و مارو اذیت کن (شوخی) حالا نمیدونم توی کلان! شهر تهران چه قیمتی هست.
اینم قیمت ها توی سایت lioncomputer:
e8500:
p5q deluxe:
4870 هم که گفتم 140 . 120 بدم خوبه؟! یعنی قیمت 9800gt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط be careful در تاریخ 21-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
گرافیک باهات موافقم ولی مادر بورد و سی پی یو رو بهت هول دادن
سی پی یو 130
مادر بورد 80
رم 80
|
|
موقعی که به ما هول دادن من از تهران ارزونتر گرفتم چون همه cpu ها از اینجا میاد.
:0 نه این قیمتا نه شرمنده.مگه میخای مادربرد تیکه پاره بخری:دی
اون cpu کولر هم توی بازار همین الان 20-25 هست.جهت اطلاع
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط be careful برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیکه 512 زدی درسته یا 1 گیگه ؟
cpu رو هم تو سایت رایان صبا نگاه کردم قیمت امروز 195 زده عزیز
بله گرافیک 512 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dalirMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من این خیلی وقته تا حالا e8500 موجودی ندارن قیمت ها رو عوض نکردن وگرنه رایان صبا همه ی قیمت هاش از لیون کامپیوتر گرون تره.قیمت بازارو بگیرید بازار رضاتون یا مجتمع پایتخت(شاید ارزون تر باشه) بعد قیمت رو اینجا بگید.
دوست عزیز گرافیک شما رو میخرم. 09119973978
آخرین ویرایش توسط pc_hex در تاریخ 28-06-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks